Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
9-10-2016
Stem jij ook op Hockeyclub HDL bij Rabo Clubkascampagne?

Stem jij ook voor 'n nieuw veld voor Hockeyclub HDL bij Rabo Clubkascampagne?

Rabobank Oss Bernheze draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. In oktober gaat de campagne van start en Rabobank Oss Bernheze stelt € 300.000,- beschikbaar! 
 
Ook onze club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! 
 
In 2017 gaan we zoals het er nu naar uit ziet eindelijk ons kwartveldje krijgen. Met een bijdrage van de Rabobank Clubkas campagne willen we ons nieuwe veldje lekker oppimpen. We denken daarbij aan leuke dug-outs, goals, hoekvlaggen, maar ook ideeën voor andere soorten van aankleding zijn van harte welkom.
 
Stemmen 
 
Van maandag 10 oktober tot en met zondag 23 oktober mogen leden van Rabobank Oss Bernheze stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 300.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 
 
Oproep aan alle leden en bekenden van Hockeyclub HDL
 
Het is belangrijk dat je een handje helpt om deze actie onder de aandacht te brengen en zo stemmen te vergaren. Onze club kan deze bijdrage goed gebruiken! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze club bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss Bernheze. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: www.rabobank.nl/ossbernheze. Bedankt voor jouw steun!


 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Amy van den Bosch
Wedstrijdschema
Teams