Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
15-11-2016
Fotografie leden & teams voor Clubalbum Plaatjesactie

De komende twee weekenden zullen alle leden & teams op de foto worden gezet voor de clubalbum plaatjesactie die Jumbo komend voorjaar gaat houden. Daarom heb je een uitnodiging gehad via de mail, om op 19, 26 of 27 november naar het clubhuis te komen samen met je team. Daarnaast zijn wij op zoek naar ouders die één of twee dagdelen willen helpen met de begeleiding van het maken van de foto's.
 
Jumbo Supermarkt heeft ons bestuur benaderd voor een lokale clubalbum plaatjesactie, met daarin onze eigen leden als toppers. Het bestuur ziet in deze actie een mooie kans om de club extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Daarom hebben we als Hockeyclub HDL onze medewerking toegezegd, zodat plaatjes van jezelf en andere leden volgend jaar verkrijgbaar zullen zijn bij de Jumbo in Heeswijk-Dinther. Dit hebben we besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering op 12 oktober jl.

Om deze actie tot een groot succes te maken, is het van belang dat alle leden op de foto verschijnen. Hiertoe zullen er op 19, 20 en 26 november twee fotografen aanwezig zijn op onze accommodatie, zodat zowel een teamfoto als individuele portretfoto's gemaakt kunnen worden voorafgaand aan de thuiswedstrijden die je hebt met je team. Om alles in goede banen te leiden, is onderstaand schema opgesteld. Mis deze unieke kans niet en zorg dat je op tijd aanwezig bent in clubtenue!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie en een plek daarvoor in het clubalbum.

Daarnaast zijn wij op zoek naar ouders die één of twee dagdelen willen helpen met de begeleiding van het maken van de foto's: zorgen dat iedereen goed op de foto staat en de administratie verzorgen. Laat dit even aan ons weten!

Namens het bestuur van Hockeyclub HDL,

Rob van den Berg en Anja Bekkers

Bij vragen mail, bel of app:
[email protected]                         [email protected]
06 - 5100 1546                               0413 - 22 99 67  of  06 - 3605 7681






 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Hugo Bosmans
Lindi van Veghel
Wedstrijdschema
Teams