Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
13-5-2017
Nieuw jeugdveldje

Vorige week heeft het College van Burgemeester en Wethouders een bedrag van € 25.000,- extra beschikbaar gesteld voor de aanleg van 'ons' nieuwe jeugdveld. Vorig jaar had de gemeenteraad reeds € 135.000,- daarvoor vrijgemaakt. Aanvankelijk was het de bedoeling om het nieuwe veldje achter het huidige voetbalveld van Avesteyn aan te leggen. Nu door het College een extra bedrag beschikbaar is gesteld, kan dat veld opschuiven naar achteren en kan het nieuwe jeugdveldje pal naast het clubhuis worden aangelegd. Deze oplossing kon worden bereikt doordat Avesteyn bereid was mee te werken aan het opschuiven van het voetbalveld, het College extra middelen wilde stellen, de aannemers scherper wilden offreren en ook HDL een bedrag van ongeveer € 5000,- uit eigen middelen wilde bij leggen.

Het bestuur is erg blij met deze oplossing, die het mogelijk maakt om op zaterdagen de jeugdwedstrijden beter te plannen en om door de week ook meer trainingsfaciliteiten te bieden.

De aanleg van het nieuwe veldje begint één dezer dagen zodat aan het begin van het nieuwe seizoen het veldje in gebruik kan worden genomen.

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Fenne Lunenburg
Wedstrijdschema
Teams