Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
24-3-2019
VRIJWILLIGERSENQUETE

Beste leden en ouders van leden,

 

Zoals jullie weten heeft hockeyclub elk jaar een programma vol activiteiten. We organiseren naast trainingen en competitiewedstrijden ook allerlei andere activiteiten. Activiteiten door en voor onze leden waarbij we ieders hulp kunnen gebruiken. Wij zouden het geweldig vinden als we ook in de toekomst als club alle taken en activiteiten zelfstandig kunnen blijven organiseren. Jouw hulp hierbij is onmisbaar.

 

We willen jou, als lid, als ouder van een lid of als  betrokkene bij onze hockeyclub, vragen om een enquête in te vullen. Het beantwoorden van de acht vragen van de enquete vraagt hooguit een paar minuten van je tijd. Het maakt niet uit of je spelend lid, ouder/ verzorger van spelend lid, trainer, coach, scheidsrechter, rustend lid, sponsor, donateur, familie of bekende van spelend lid bent. We rekenen graag op ieders hulp.

 

Door de vragen in de enquête te beantwoorden, leren we jou (beter) kennen. En weten we (beter) waarvoor en wanneer we jouw hulp of advies kunnen vragen. Ons uiteindelijke doel is een gezellige, goed georganiseerde en prettig geprijsde hockeyclub te blijven.

 

Via deze link : https://mixed-hockey-club-hdl.benvido.nl/Survey/Take/3553    kun je de enquête openen.

 

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête. Je maakt eerst je eigen account aan en daarna kun je de vragen binnen enkele minuten beantwoorden.

 

Heb je vragen over de enquête? Stel ze persoonlijk aan één van de bestuursleden of via de e-mail : [email protected].

 

We waarderen je betrokkenheid enorm! Samen maken we onze mooie club !

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van hockeyclub HDL,

 

Camiel Aarts

Voorzitter

 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Fenne Lunenburg
Wedstrijdschema
Teams