Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
26-11-2019
scheidsrechters Zaalhockey MA1, MA2, MB1 en MB2

Beste speelsters MA1, MA2, MB1 en MB2

Alle jeugdteams van D tot A-jeugd spelen komen 2 maandenzaalhockeyin de KNHB competitie.
Zij spelen thuis in Nistelrode een blok van 3 wedstrijden van ieder 40 minuten.
Voor het fluiten van deze wedstrijden worden jullie ingezet. Per 3 team moet je 3 blokken fluiten. Hiervoor zijn er per blok 2 scheidsrechters nodig, in totaal zijn er 6 scheidsrechters per team nodig.
Degene die 1 of meerdere van deze blokken fluiten krijgen hiervoor betaald.
Per blok van 3 wedstrijd krijg je €18,- betaald en je helpt hiermee de club.

Gezien de wedstrijden op zowel zaterdag als zondag plaats vinden en jullie het daarnaast druk hebben met school, werk, etc. wil de TC jullie de gelegenheid geven zelf te kiezen welke wedstrijden je fluit. Dit is niet vrijblijvend. Als er te weinig scheidsrechters per team zijn ingepland wordt door de TC alsnog de overige scheidsrechters ingepland. Kies wedstrijden op je eigen niveau(de teams die je op het veld ook fluit) zodat niet je teamgenoten die minder goed kunnen fluiten te hoge teams moeten fluiten.
Kies een blok en verdien een zakcentje. 
Je kunt jezelf indelen t/m zondag 1 december daarna zal de TC voor de wedstrijden waar geen of te weinig scheidsrechters staan ingedeeld alsnog scheidsrechters indelen. Als je niet kunt zul je dan zelf vervanging moeten regelen. Deel jezelf dus in op datum/tijd dat je kunt!

In bijlage een overzicht met wedstrijden die per team moeten worden gefloten. Daarnaast een instructie voor het zelf inplannen. selecteer alle 3 de wedstrijden in 1 blok. Als je er niet uit komt of je lidnummer/wachtwoord niet meer weet kun je mailen naar [email protected].

Groetjes, Namens de TC.


Bijlage: Instructie zelf inplannen scheidsrechters.pdf
 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Wedstrijdschema
Teams