Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
24-12-2019
Walking Hockey en verslag ALV

Hallo allemaal,

Nog even een berichtje vanuit mij. Zojuist heb ik het verslag van de Algemene Ledenvergadering op de website gepubliceerd onder het kopje downloads. Wellicht hebben jullie komende dagen tijd om dit door te lezen, zodat jullie weten wat er besproken is en wat de club zoal bezig houdt.

Ook willen we vast het Walking Hockey onder de aandacht brengen. In de notulen is terug te lezen dat er een groepje enthousiast is om dit op te gaan starten na de carnaval. Heb je dus ouders of opa's en oma's die het leuk zouden vinden om actief bezig te zijn, maar waarvoor het "gewone" hockey net te veel is, meldt ze nu aan via [email protected]. Je hoeft geen ervaring te hebben met hockey, maar gezellig samen actief bezig zijn wordt de doelstelling. De verdere invulling volgt later. Ik zou zeggen... een mooi gesprek voor tijdens het kerstdiner en een goed voornemen voor 2020.

Rest mij niets anders dan dan namens het gehele bestuur iedereen hele fijne feestdagen te wensen en op naar een mooi, gezond en sportief 2020!

Groetjes Nathalie Verstegen
Secretariaat HDL
 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Iris van den Boom
Wedstrijdschema
Teams