Inloggen
Activiteiten
Statistieken
zaterdag 30 mei 2020
Aantal leden (info) 219
Nu online 87
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 74,9%
terug naar vorige scherm
1-5-2020
Herstart trainingen

Beste leden, beste ouders,

Het is zover ! Eindelijk mag volgens de nieuwste richtlijnen van zowel de overheid als van de KNHB de jongste jeugd (tot en met 12 jaar) na 8 weken weer trainen ! Het werd tijd maar we begrijpen natuurlijk dat de volksgezondheid voor ons allemaal voorop blijft staan.

Met ingang van 4 mei starten wij weer met de trainingen voor de junioren tot en met de D-leeftijd volgens een schema dat snel na deze mail door de TC aan jullie zal worden toegestuurd. Hopelijk volgt in de week van 11 mei a.s. ook het schema voor de leden vanaf 12 jaar.

Een aantal randvoorwaarden zijn daarbij van belang. De jeugd tot en met 12 jaar mag met elkaar sporten zonder dat daarbij de anderhalve meter afstand in acht genomen behoeft te worden, behoudens tot de trainers en eventuele andere volwassenen. Ouders wordt verzocht om de trainingen daarom niet bij te wonen en de kinderen zoveel mogelijk op de parkeerplaats af te zetten of -als dat niet mogelijk is- bij de poort van het complex.

Bij de toegang tot het complex zullen aanlooproutes worden weergegeven om gescheiden de trainingsvelden te bereiken, dit conform de richtlijnen vanuit de KNHB.

Onze trainers zijn geinstrueerd over verantwoord sporten en mogen zowel ouders als kinderen aanspreken op ongewenst gedrag. De kantine en de kleedkamers blijven tijdens de trainingen gesloten maar er is uiteraard wel een handwasgelegenheid en een toilet beschikbaar via het materialenhok dat regelmatig schoon gemaakt zal worden.

We proberen op deze manier de herstart van de trainingen voor de jeugd weer mogelijk te maken. Helaas zal er dit seizoen geen competitie meer gespeeld worden, maar laten we blij zijn dat we -zij het met wat aanpassingen- toch weer buiten kunnen sporten. Veel plezier !

Het bestuur

 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Nieuws
Klik hieronder op Facebook,
Twitter of de Standenmotor
van de KNHB
https://www.facebook.com/hdlhockeyclub
Verjaardagen
Merlijn Weir
Club Competitie
1. Meisjes B1
2. Meisjes D2
3. Meisjes A1
4. Zaalteam MA1
5. Meisjes C1
hele clubcompetitie..
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 34% |week: %