Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
24-8-2020
Start Kabouterhockey zondag 6 september om 10.00

Start Kabouterhockey HDL!

We gaan weer van start op zondag 6 september van 10.00 tot 11.00 uur. 

Kabouterhockey wordt speciaal voor de allerkleinste en toekomstige hockeyers georganiseerd. Deze unieke trainingen is afgestemd op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Ook trainingsleden mogen deelnemen.

Kinderen ontdekken tijdens de trainingen op een speelse manier hun hockeytalent en maken samen met leeftijdsgenootjes veel plezier. Dit alles onder begeleiding van een professionele trainer van HockeyWerkt.

De eerste 3 trainingen zijn proeftrainingen en hier kun je gratis aan deelnemen. Meldt uw zoon of dochter aan voor kabouterhockey door een mail te sturen naar [email protected]

Wat heb je nodig; Kunstgras hockeyschoen of multifunctionele buitensportschoen. Hockeysticks en ballen: zijn aanwezig op het veld.

Is het kabouterhockey goed bevallen en wil je je inschrijven? Dat kan via het inschrijvingsformulierop onze website (www.hdlhockey.nl) onder de tab Lidmaatschap.

HEB JE EEN NEEFJE, NICHTJE, BUURJONGETJE OF MEISJES OF IEDER ANDERE JONGEN OF MEISJE TUSSEN 4 EN 7 JAAR BRENG DAN BOVENSTAANDE ONDER DE AANDACHT EN STUUR BIJLAGE DOOR.Bijlage: Kabouterhockey MHC HDL.pdf
 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Pepijn van der Aa