Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
30-8-2020
Start nieuwe seizoen

Het is gelukkig weer zo ver ! Het nieuwe seizoen staat voor de deur en waar we allemaal al maanden naar hebben verlangd gaat nu dan toch eindelijk gebeuren: we gaan weer hockeyen ! Wel zijn er ditmaal een aantal aanvullende spelregels en de belangrijkste daarvan treffen jullie aan de in de bijlagen. Daarin staan de adviezen en richtlijnen van onze club en van de KNHB in verband met de Corona-beperkingen. Raadpleeg ook zelf de site van de KNHB voor meer informatie.

 

 Als club hebben we ook een aantal richtlijnen.

 

De grote poort is de ingang van ons complex en het kleine poortje bij het kwart veld is de uitgang. Houdt je daaraan als je op het terrein komt of het terrein verlaat en volg ook de andere looproutes die met bordjes zijn aangegeven. Het grote veld kent ook een aparte ingang (voorkant) en uitgang (achterkant). Bij de ingang van het complex staat een tafeltje met desinfectiemateriaal. Maak daar gebruik van. Ouders en begeleiders wordt gevraagd om de lijst in te vullen die daar ligt. Kinderen en coaches van onze eigen teams hoeven die lijst niet in te vullen. Kinderen hoeven dat niet omdat dat niet nodig is volgens de richtlijnen, en de namen van coaches zijn al bekend. Wel vragen we aan de ouders, begeleiders en coaches van de bezoekende clubs om die lijst in te vullen.

 

Het clubhuis kent ook een aparte in- en uitgang. Het is slechts toegestaan om met maximaal 6 personen tegelijk in het clubhuis aanwezig te zijn, inclusief barbezetting. Zolang het mooi weer is, is dat geen probleem, maar omdat we de komende tijd natuurlijk ook te maken zullen krijgen met minder mooi weer en regen, zal er vanaf half september een tent op het kleine grasveldje worden opgesteld waar we terecht kunnen als het slechter weer is. De kleedkamers zijn wel vrij toegankelijk voor kinderen tot 18 jaar inclusief 1 ouder/coach die dan wel de anderhalve meter afstand in acht dient te nemen.

 

Kom zoveel mogelijk in je sportkleding naar het complex en douch zoveel mogelijk thuis.

 

Aparte tips voor coaches en ouders: houdt de anderhalve meter afstand in acht (ook als toeschouwer en in de dugout), pas je stemgeluid aan (de KNHB site zegt daarvan : ‘geen geforceerd stemgebruik’ ofwel : niet schreeuwen, maar dat deden ouders en coaches van HDL so wie so al niet), en het advies van de club is om bij het rijden naar uitwedstrijden een mondkapje te dragen in de auto. Dat laatste geldt ook voor Dames 1. Desinfecteer zoveel mogelijk de keepers- en uitloopmaskers en houdt tijdens de wedstrijd je eigen masker. Laat bijvoorbeeld de wisselspelers tussendoor de maskers desinfecteren.

 

Ondanks de beperkingen -die in het belang van ons allemaal zijn-  gaan we er weer een mooi nieuw seizoen van maken. Natuurlijk was het jammer dat de grote BBQ bij de opening van het nieuwe seizoen vanwege de Corona beperkingen niet kon doorgaan want daar was erg veel belangstelling voor (135 aanmeldingen). Maar desondanks zijn  het clubhuis, de velden en de terrassen afgelopen weekend door de tuin- en schoonmaakploeg al helemaal gebruiksklaar gemaakt. We hebben er zin in ! Veel plezier en succes allemaal bij de start van het nieuwe seizoen.

 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Pepijn van der Aa