Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
4-9-2020
We mogen weer!

Beste leden, coaches en scheidsrechters,

Het is zo ver! Vanaf morgen start de competitie weer voor alle teams. Heel erg fijn dat dit weer kan natuurlijk. Wellicht ten overvloede een paar puntjes van aandacht:

- Willen de scheidsrechters a.u.b. z.s.m na een wedstrijd de stand invoeren? Het liefst zelfs meteen op het hockeyveld. De meeste scheidsrechters hebben een telefoon met de Lisa-app en er is Wifi beschikbaar. De coaches kunnen de stand daarna dan ook meteen goed- of afkeuren en alles is bekend bij de KNHB. Dit scheelt mij als wedstrijdsecretaris veel werk om alles compleet te krijgen.

- Moet je een uitwedstrijd hockeyen, kijk dan altijd even op de website van de tegenstander voor de Coronamaatregelen die daar gelden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er geen publiek wordt toegelaten of dat er andere maatregelen zijn, waar je rekening mee moet houden.

- Bij ons op de club gaan we natuurlijk weer genieten van alles op en om het veld, maar houden we ons ook aan de eerder gedeelde maatregelen. We vertrouwen erop dat iedereen hierin zijn of haar verantwoording neemt.

Rest mij niks anders dan iedereen weer heel veel succes en vooral plezier te wensen!

Met vriendelijke groet,

Nathalie Verstegen
Wedstrijdsecretariaat HDL

 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Hugo Bosmans
Lindi van Veghel
Wedstrijdschema
Teams