Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
26-4-2021
HDL Voorjaarsfestijn

5 Dagen lol bij HDL! 
In de meivakantie organiseert HDL voor de E & D teams het HDL Voorjaars Festijn! Van 7 t/m 11 mei ben je van harte welkom tussen 10.30 en 12.00 uur voor allerlei leuke activiteiten. We gaan husselen, er is een waterfestijn en op maandag party met DJ Luuk. Uiteraard is er ook iedere dag ranja & wat lekkers!

Voor deelname aan het HDL Voorjaarsfestijn vragen we een kleine bijdrage van € 1 per dag of € 4 als je 5 dagen naar het voorjaarsfestijn komt.

Wie alle dagen komt, krijgt op de laatste dag nog een lekkere verrassing!
Vriendjes & Vriendinnetjes welkom! Het is meivakantie, dus je vriendjes en vriendinnetjes zijn ook vrij van school! Zij zijn van harte welkom tijdens het HDL Voorjaars Festijn! Je geeft ze gewoon tegelijk met jezelf op. Hoe cool is dat!
Stempelkaart
Tijdens het HDL Voorjaars Festijn werken we met een stempelkaart. Deze kaart krijg je op de eerste dag dat je meedoet. Op de stempelkaart zie je iedere dag wat er allemaal te doen is. Naast hockeyen, ga je met een groepje een hockey dans maken, is er een challenge parcours en op zondag mag je zelfs je Ipad, Iphone, Samsung of Gameboy meenemen om even te gamen. Er is Wifi!
Meld je vandaag nog aan via [email protected].
 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Martijn van Aspert