Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
26-5-2021
HDL Clubmiddag vanaf zaterdag 29 mei. Terras open!

HDL Clubmiddag

Helaas wordt de competitie dit seizoen niet meer opgestart! Onderling hebben we al maanden gehusseld, tegen andere teams gespeeld en zijn er veel mooie activiteiten georganiseerd als het HDL Voorjaarsfestijn en Fit met HDL. 

Helaas mocht er geen publiek bij aanwezig zijn. Nu hebben we de afgelopen maanden ons terras vernieuwd en is er een mooie lounge geplaatst. En dat terras mag open

Vanaf zaterdag 29 mei organiseren we de HDL clubmiddag! Tussen 14.00 en 17.00 uur is het terras open voor een drankje en versnapering. Daarnaast zijn er verschillende wedstrijden en kunnen leden zelf onderling hockeyen.

We willen het clubgevoel van HDL terug. De gezelligheid bij HDL!

Uiteraard zijn er nog wel corona regels waar we ons aan moeten houden. Zo mogen er maximaal 50 volwassenen op het terras, mag je met maximaal 2 personen aan een tafeltje zitten ( m.u.v. een gezin ) en moet je even je naam invullen bij aankomst. 

Maar we hopen onze leden en ouders echt weer te zien de komende zaterdagen! Ben je verkouden, of heb je andere klachten, wacht dan een weekje. De HDL clubmiddagen zijn op 29 mei, 5 en 12 juni.

Stick together!
 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Suus van den Berg
Wies van Doorn