Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
24-6-2021
Betaald fluiten

Beste leden,

Afgelopen jaar zijn er weer een aantal nieuwe scheidsrechters bijgekomen, maar we zien ook dat ruilen lastig is door bv bijbaantjes en andere activiteiten. Om dit probleem voor een gedeelte op te lossen bestaat er een scheidsrechters poule.  Op de website staat een lijst met naam, team en je telefoonnummer.
Leden die zijn ingedeeld als scheidsrechters maar die niet in staat zijn om te fluiten en geen vervanging kunnen vinden, hebben de mogelijkheid om de wedstrijd te verkopen. 

Deze scheidsrechter kan jou in de poule via een WhatsApp vragen of je beschikbaar bent om de wedstrijd over te nemen als scheidsrechter. Hierbij spreek je afvoor welk bedrag je de wedstrijd overneemt. Bij de verkoop van de wedstrijd stuur je een betaalverzoek via een Tikkie. 
De verkoper kan dit betaalverzoek voldoen via iDEAL. Pas dan is de deal gesloten en heb je de wedstrijd overgenomen. het is belangrijk dat voor zowel de verkoper als ook de koper duidelijk is wie de wedstrijd gaat fluiten. Pas dan weet je zeker dat de wedstrijd door kan gaan omdat je hiervoor 2 scheidsrechters nodig hebt. De club bemiddelt hier niet in.   
Wanneer het fluiten van een wedstrijd wordt overgenomen geef je dit door aan de TC zodat de juiste scheidsrechter in Lisa kan worden opgevoerd. 
 
Tarieven?
Richtlijn voor het doorverkopen zijn € 6,00 voor beginnende scheidsrechters (E, F en D-jeugd) tot € 10,00 voor wedstrijden C, B en A-jeugd). Het tarief wordt bepaalt door de scheidsrechter die de wedstrijd over neemt. 

Meer informatie of aanmelden?
Voor iedereen die graag wat wil bijverdienen is dit een uitkomst. Je naam komt voor op de lijst van de scheidsrechterspoule en andere leden kunnen je benderen om hun wedstrijd tegen betaling over te nemen. 
Wanneer je hierover vragen hebt of graag op de lijst wil komen te staan, kun je dit via een mail laten weten aan de TC: [email protected]

 
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Martijn van Aspert