Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
25-6-2022
Hockeykamp info voor deelnemers

25 juni is het zover: Het HDL Hockeykamp ‘HDL in Beweging’

Ruim 70 kinderen hebben zich aangemeld, wat super tof is!

 

Wat gaan we doen?

Zaterdag verwelkomen we alle kinderen om 13:00 uur bij de kantine van HDL, waar alle kinderen te horen krijgen in welke tent zij hun slaapplek klaar mogen maken. De indeling van de tenten is al door de organisatie gemaakt. Voor de kinderen met een luchtbed is er een compressor aanwezig. 

Vervolgens gaan de kinderen op zoek naar hun groepsgenoten. Tijdens het kamp zijn de kinderen namelijk verdeeld over 6 groepen, waarbij er een mix is van alle leeftijden, variërend van 6 t/m 16 jaar. 

 

We starten met een groepsfoto om daarna in beweging te komen met een hockeytoernooi. Hiervoor is het handigst om in hockeykleding naar het kamp te komen. 

Rond de klok van 17:30 uur zorgen we voor warm eten, zodat alle kinderen voorzien zijn van een volle buik, voordat we aan de muziekquiz gaan beginnen. 

Dit jaar is er namelijk geen HDL got talent, maar wel een muziekquiz/swing-zing bingo, waarvoor de kinderen hun favoriete artiest en lied bij de inschrijving aangegeven hebben. 

De muziekquiz wordt opgevolgd met een avondspel. Een avondspel op het terrein voor de kinderen van 6 t/m 12. En voor de kinderen van 13 jaar en ouder is er een avondspel buiten het terrein.

De zaterdag wordt afgesloten met een kampvuur. Kinderen die niet blijven slapen kunnen dan opgehaald worden. De kinderen die op het terrein een avondspel hebben gedaan, zullen rond 22:00 uur daarmee klaar zijn. 

Zondag willen we de dag opstarten met ochtendgymnastiek om iedereen weer in beweging te brengen. Waarna er een ontbijt zal zijn, waar de kinderen hun eigen bord en bestek bij gebruiken. De kinderen die thuis geslapen hebben, kunnen hierbij aanschuiven, rond de klok van 8:00 uur.

Het kamp wordt afgesloten met een gezamenlijk spel, zodat iedereen moe en voldaan alle spullen vanaf 12:00 uur op kunnen gaan ruimen. 

Alle ouders zijn vanaf 12:00 uur van harte welkom om hun kind hierbij te helpen. 

 

Wat moet je zeker meenemen?

·       Hockeykleding: bitje, scheenbeschermers, stick, hockey tenue en een wit T-shirt

·       Bord, bestek en een bidon liefst met je naam erop, omdat je de bidon het gehele kamp gebruikt om te vullen voor drinken

·       Slaapspullen: luchtbed/matras, kussen, slaapzak, pyjama, tandenborstel, tandpasta

·       Handdoek

·       Zaklamp

·       Petje/muts/hoed voor de muziekquiz (feestkleren mag😊)

·       Reserve kleren

·       Medicijnen als je die hebt

 

Bij mooi weer: Zonnebrandcrème

 

Bij minder mooi weer: warme trui, warme pyjama, …


Wat laat je thuis?

  • Telefoon of tablet
  • Geld
  • Snoep en Chips ( daar zorgen wij voor )
  • Fiets

 

Informatie voor de ouders: 

Tijdens het hockeykamp zullen we de ouders af en toe een update geven via de Lisa app. Bij nood vragen we alle ouders hun kind direct op te halen. Dit zal dan zowel via de Lisa app als via de coach app gecommuniceerd worden. 

Tijdens het kamp wordt er geen alcohol geschonken ( ook niet aan de hulpouders ). In de bijlage vind je de indeling van hulpouders. 

Hulpouders verzamelen en eindigen voor en na de activiteit in de kantine van HDL. De kantine is tijdens het hockeykamp alleen toegankelijk voor de organisatie en de hulpouders.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Jasper van Doorn (06-29073776 / [email protected]).
Wij hebben er zin in en zien de kinderen graag in hun hockeykleding op zaterdag 25 juni om 13:00 uur bij HDL. 

Met vriendelijke groet,

Harold vd Heijden

Vicky Geurts 

Bart Kuipers

Esther Konings

Olga vd Boom

Jessica van Kessel

Jasper v Doorn

 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Suus van den Berg
Wies van Doorn