Inloggen
Activiteiten
Clubkleding 

Leden van Hockeyclub HDL schaffen clubkleding bij Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode, waarmee de club een contract heeft afgesloten en jaarlijks een mooi sponsorbedrag voor de aankoop van materialen ontvangt. Sponsors die een team willen voorzien van shirts / outfit krijgen een speciale korting.

De clubkleding bestaat uit een bordeauxrood Reece shirt met het clublogo erop, bordeaux rode kousen en een zwarte korte broek of rokje. Aanvullend zijn uit het Reece assortiment  trendy en betaalbare zwarte trainingspakken, hooded sweaters en vesten geselecteerd.
Aan het begin van het seizoen krijg je als lid van Hockeyclub HDL bij Van Tilburg Mode & Sport 10% korting op alle hockeyartikelen, tijdens een speciale koopavond/ochtend. Dus heb je nog een bordeauxrood shirt, hockeykousen, een zwart rokje of broekje, schoenen, stick, scheenbeschermers of bitje nodig voor het nieuwe hockeyseizoen, dan kun je gebruik maken van deze kortingsactie!  Daarna krijg je 5 % korting die je als klant bij Van Tilburg kunt sparen via de klantenpas.

Sponsors die shirts / outfit voor een team willen aanschaffen, krijgen 20 % korting. Zij laten hun logo in wit drukken op de voorzijde van het bordeauxrode clubshirt.
Als het logo van Van Tilburg Mode rechts boven op de borst wordt geplaatst, geldt een korting van 25 %.
Op de achterzijde van het shirt kan een rugnummer en/of naam van de speler in wit worden gedrukt.
Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de sponsorcommissie.

Voor het bestellen van shirts graag een mail naar [email protected] t.a.v. Paul Kroezen.


De l
aatste jaren zagen we het beeld op het hockeyveld geleidelijk veranderen: steeds vaker kozen teams voor functionele in plaats van katoenen shirts. Hockeyclub HDL heeft besloten deze trend te volgen en heeft per september 2013 gekozen voor functionele clubkleding van het merk Reece, trendy én comfortabel. Op deze wijze krijgen we weer wat meer eenheid in de uitstraling van de club op het veld.
We zijn een samenwerking aangegaan met Van Tilburg Mode in Nistelrode, zodat het duidelijk is waar nieuwe leden hun shirts en aanvullende kleding kunnen kopen. En voor sponsors die een heel team willen voorzien van shirts / outfit is een speciaal pakket samengesteld.


 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Pepijn van der Aa