Inloggen
Activiteiten
Statistieken
vrijdag 24 januari 2020
Aantal leden (info) 216
Nu online 59
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 75,0%
Arbitrage & Scheidsrechters 

Hockeyspelregels
Klik hier voor de laatste versie


Indeling van de scheidsrechters:
Vacant
E-mail: TC@hdlhockey.nl


Afzeggen kan niet!
Iedere scheidsrechter controleert via de website of hij/zij moet fluiten: onder de tab 'Hockey' klik je Scheidsrechterschema aan. Tevens krijgt de scheidsrechter als geheugensteun een e-mail.
Er wordt dus op jou gerekend om te fluiten, ook als je de website niet checkt of deze e-mail niet ontvangt / leest.

Natuurlijk is het mogelijk dat je bent ingepland op een datum / tijdstip dat je niet kunt. Dan ruil je gewoon: je kijkt wanneer je wel tijd hebt en spreekt dit onderling af.
Geef dat dan door aan het wedstrijdsecretariaat én arbitrage. Op deze manier kunnen we het wedstrijdschema & scheidsrechtersindeling actueel houden op de website en weet iedereen wie wanneer fluit. Bovendien wordt zo het werkelijke aantal door jouw gefloten wedstrijden geregistreerd, wat voorkomt dat je vaker dan gemiddeld wordt ingepland.

Je kunt de indeling ook nalezen op de website bij Wedstrijdschema.

Iedere A-, B- en C speler/speelster zonder scheidsrechterskaart wordt verwacht om een jongste jeugd wedstrijd als spelleider te begeleiden, zij worden hiervoor dan ook ingedeeld.

Sancties
Aan het niet komen opdagen van je fluitbeurt zijn sancties verbonden. Zie hiervoor het beleid van Mixed Hockeyclub HDL.

Scheidsrechterscursus
Net zoals bij de meeste clubs, worden onze wedstrijden gefloten door onze eigen leden. We maken hierbij een onderscheid tussen de wedstrijden van de E-teams en de andere teams. De wedstrijden van de E's hoeven nog niet door gediplomeerde scheidsrechters te worden gefloten, dus deze wedstrijden gebruiken we om beginnende fluiters te laten wennen aan het fluiten als spelbegeleider. Als deze jeugd hier een seizoenshelft aan heeft kunnen proeven, roepen we ze op om een KNHB scheidsrechterscursus te volgen. Dat gebeurt in groepsverband, meestal met je eigen team. 

Vanaf de leeftijd van 13 jaar is elk spelend lid verplicht een KNHB scheidsrechterscursus te volgen, aangeboden door Hockeyclub HDL, zodat je volledig op de hoogte bent van alle spelregels en ingezet kunt worden om wedstrijden te fluiten. Tijdens deze cursus leer je via E-learning meer over de spelregels en hoe je je als scheidsrechter op moet stellen.


Als je als ouder, trainer of coach ook belangstelling hebt om te fluiten, horen wij dat graag. Laat weten of je direct inzetbaar bent of graag eerst de scheidsrechterscursus wilt volgen. Hoe meer scheidsrechters we hebben, hoe minder vaak iedereen aan de beurt komt om te fluiten.Voor meer info:  [email protected] 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Nieuws
Klik hieronder op Facebook,
Twitter of de Standenmotor
van de KNHB
https://www.facebook.com/hdlhockeyclub
Club Competitie
1. Meisjes B1
2. Meisjes D2
3. Meisjes A1
4. Meisjes C1
5. Zaalteam MA1
hele clubcompetitie..
Wedstrijdschema
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 29% |week: %

Teams